Албумът на Rammstein Liebe Ist Fuer Alle Da излиза на 16 октомври

Дългоочакваният шести студиен албум на най-популярната немска група извън Германия Rammstein ще носи името "Liebe Ist Fuer Alle Da" на едноименното парче, което се появи в интернет още през юни, и ще излезе официално на 16 октомври, съобщиха от берлинската индъстриъл банда.

Само преди седмица метъл зверовете от Rammstein разкриха обложката на първия си сингъл от албума, който се казва "Pussy" и ще излезе официално на пазара на 18 септември. Сега от групата решиха да разкрият и артуърка на дългосвирещия си албум "Liebe Ist Für Alle Da". Дискът излиза на 16 октомври в Германия и на 20 октомври в САЩ.

Във връзка с излизането на новия албум Rammstein ще направи и турне из цяла Европа, което ще продължи до началото на пролетта следващата година.

Първоначално бяха планирани концерти само до края на настоящата година, но заради големия интерес към групата и бързо изчерпващите се билети, Rammstein взеха решение да направят още 8 гига в началото на следващата година, като всичките ще бъдат в Германия.

За съжаление за пореден път България няма да може да приеме невероятното шоу на германската индъстриъл група, която по време на концертите винаги си играе с огъня, а пироефектите са наистина в невиждани количества. /БЛИЦ

Ето и пълният траклист на албума "Liebe Ist Für Alle Da":

1.Rammlied
2.Ich Tu Dir Weh
3.Waidmann's Heil
4.Haifisch
5.B******
6.Fruehling In Paris
7.Weiner Blut
8.Pussy
9.Liebe Ist Fur Alle Da
10.Mehr
11.Roter Sand

Източник: БЛИЦ

 


 





{START_COUNTER}