На 24 октомври Вирджиния Рекърдс и Sturm Und Drang организират официално парти по повод премиерата на албума на Рамщайн "Liebe Ist Für Alle Da". Мястото е клуб The BOX. Само по време на събитието, което музикално ще бъде ръководено от М.О.S. Krindo, новият албум ще се продава на промоционална цена.

Всички в клуба ще имат и шанса да спечелят два албума, на томболен принцип ще се разиграят и два т-шърта с визията на "Liebe Ist Für Alle Da". Партито е медийно подкрепено от Z-Rock и Фрактура.

Супер чаканият шести студиен албум "LIEBE IST FÜR ALLE DA" беше планиран да излезе в понеделник, 19 октомври. Естествено, към тавата имаше огромен интерес и очаквания от феновете и част от материала дори изтече нелегално. За да доставят на вярната си армия от фенове по целия свят албума в пълната му мощ, бандата реши да пусне албума няколко дни по-рано от предвиденото.

И така, LIEBE IST FÜR ALLE DA от днес е в музикалните магазини у нас от Вирджиния Рекърдс/ Universal Music Group. Никой не се е и съмнявал, че освен непогрешим Rammstein звук, албумът ще представлява и цялостна концепция, естествено, повече от скандална. През текстовете, фотосесията, видеоклипа към първия сингъл, от заглавния кадър обложката (абсолютен мини шедьовър) до последната й страница.

Част от тиража ще се разпространява в комплект с малко куфарче, съдържащо твърде любопитен набор - шест изкуствени фалоса, чифт белезници и лубриканти. Шестте вибратора при това ще бъдат точни копия на шестте съответни органа на музикантите от групата, пише Blabbermouth. Това олицетворява  посланието "Любов за всички", както се превежда от немски език заглавието на албума. Стойността на фетишисткото издание засега не се съобщава.

Първият сингъл от албма стана песента "Pussy", чийто видеоклип даже в цензурирана версия е строго забранен за излъчване по всички телевизии заради порносъдъжанието му. Клипът може да бъде видян на този адрес.

‘Liebe Ist Für Alle Da' ("Любовта е там за всички ни") е шестият студиен албум в 15-годишната кариера на Rammstein, с който, освен че пренаписват рок историята, те бетонират и мястото си сред легендите.

Албумът на бандата се появява четири години след "Rosenrot", две от които са заети с непрекъсната работа в студиото. По него работят и шестимата от групата, което се усеща веднага след първото чуване на LIFAD.

Rammstein отново спазват щастливото си правило - да сложат 11 песни в албума. Първият сингъл „Pussy" вече скандализира с видеото си. Залят обилно с тестостерон, в него Рамщайн разкриват какво превръща мъжа в животно.